Talentendag vv Spijkenisse 2016

0

Op woensdag 11 mei 2016 organiseert V.V. Spijkenisse in samenwerking met opleidingspartner Feyenoord Rotterdam een TALENTENDAG voor talentvolle regionale spelers en speelsters (niet lid van V.V. Spijkenisse) die hopen (en serieus denken) in seizoen 2016-2017 in aanmerking te kunnen komen voor het hoogste selectieteam van hun geboortejaar bij V.V. Spijkenisse. 

Vorig seizoen verlieten een aantal jeugdspelers de club die nu bij een Betaald Voetbal Organisatie spelen. V.V. Spijkenisse heeft geen moeite met die belangstelling van de BVO’s. Iedere talentvolle voetballer heeft een droom om profvoetballer te worden.

V.V. Spijkenisse is trots als zij daar een kleine rol in kan vervullen door de jeugdspelers een zo goed mogelijke voetbalopleiding te geven o.l.v. zorgvuldig gekozen vakmensen. Een amateurclub is nu eenmaal ook een tussenstation op weg naar de top.

De jeugdselectieteams van V.V. Spijkenisse spelen op een hoog niveau en vallen ook op door hun goede voetbal, discipline en spelopvatting.

Om dat niveau te handhaven, ondanks het wegtrekken van de BVO’s van de beste spelers, zoekt V.V. Spijkenisse nieuwe talenten uit de regio die het in zich hebben op het hoogste regionale niveau te voetballen én beter willen worden.

Op woensdag 11 mei organiseert V.V. Spijkenisse dan ook wederom een talentendag waar spelers , die nog geen lid zijn van V.V. Spijkenisse aan kunnen meedoen om hun kwaliteiten te tonen, mits ze voldoende talent hebben. Nadere bijzonderheden + aanmelding via de website: www.vvspijkenisse.nl. Graag uitprinten en meenemen.

Ben je talentvol en denk je dat je goed genoeg bent om in te stromen in onze jeugdopleiding om vervolgens in aanmerking te komen voor het hoogste elftal van jouw geboortejaar, beantwoordt dan zorgvuldig de gestelde vragen en meld je aan voor onze talentendag op 11 mei 2016. De inschrijving sluit op dinsdag 10 mei 2016. Klik hier om je aan te melden.

Programma voor woensdag 11 mei 2016
F-Pupillen geboren in 2008 en 2009 13.00-13.45 uur
E-Pupillen geboren in 2006 en 2007 14.00-14.45 uur
D-Pupillen geboren in 2004 en 2005 15.00-15.45 uur
Voor keepers gelden dezelfde tijden.
Melden een half uur voor aanvang.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op