Stichting STIMOS zoekt vrijwillige telefonist(e)/gast(heer/vrouw)

0

Stichting STIMOS helpt inwoners van Nissewaard e.o. gratis bij allerlei problemen, zoals belastingen, toeslagen, betalingsregelingen, uitkeringen, brieven lezen, allerlei aanvragen.

STIMOS zoekt met spoed een telefonist(e)/gastvrouw(heer) voor onze stichting. Het takenpakket bestaat uit het te woord staan van cliënten, het globaal inventariseren van het probleem en het inboeken van deze afspraken in een geautomatiseerd systeem.

U werkt samen met een gemotiveerd en gezellig team van vrijwilligers. Reiskosten op basis van openbaar vervoer worden vergoed. Uiteraard wordt u gedegen ingewerkt door een collega.

De vacature geldt voor minimaal dag per week (9:00-12:00 en 13:00:15/16:00). Je hebt een prettige telefoonstem, bent geduldig maar wel doortastend en kunt goed luisteren. Je treedt mensen met respect tegemoet en kunt goed in een -wisselend- team van ongeveer 5 mensen werken.

Enige bekendheid met Windows en cliëntbeheer is handig maar geen vereiste. Je bent beschikbaar op 1 tot 2 dagen per week.”

Reageren kan op stimos34@gmail.com of telefonisch op nummer (0181) 69 67 15.

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op