Stichting STIMOS zoekt vrijwillige telefonist(e)/gast(heer/vrouw)

Stichting STIMOS helpt inwoners van Nissewaard e.o. gratis bij allerlei problemen, zoals belastingen, toeslagen, betalingsregelingen, uitkeringen, brieven lezen, allerlei aanvragen.

STIMOS zoekt met spoed een telefonist(e)/gastvrouw(heer) voor onze stichting. Het takenpakket bestaat uit het te woord staan van cliënten, het globaal inventariseren van het probleem en het inboeken van deze afspraken in een geautomatiseerd systeem.

U werkt samen met een gemotiveerd en gezellig team van vrijwilligers. Reiskosten op basis van openbaar vervoer worden vergoed. Uiteraard wordt u gedegen ingewerkt door een collega.

De vacature geldt voor minimaal dag per week (9:00-12:00 en 13:00:15/16:00). Je hebt een prettige telefoonstem, bent geduldig maar wel doortastend en kunt goed luisteren. Je treedt mensen met respect tegemoet en kunt goed in een -wisselend- team van ongeveer 5 mensen werken.

Enige bekendheid met Windows en cliëntbeheer is handig maar geen vereiste. Je bent beschikbaar op 1 tot 2 dagen per week.”

Reageren kan op stimos34@gmail.com of telefonisch op nummer (0181) 69 67 15.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op