Stichting De Nieuwe Brug zoekt met spoed een sta-op lift

Elke maandagavond kan je via Stichting De Nieuwe Brug zwemmen in het Rivierabad in Spijkenisse. Deze activiteit wordt bezocht door zo’n 125 mensen met een verstandelijke of verstandelijk/lichamelijke beperking.

Dit zwemmen is onderdeel van een veelvoud van activiteiten welke de Stichting verzorgt voor deze doelgroep. De activiteiten worden georganiseerd voor alle mensen met een verstandelijk of verstandelijk/lichamelijke beperking van Oostvoorne tot Barendrecht en alle plaatsen er tussenin.

Het Rivierabad in Spijkenisse beschikt over een speciale stoel waarmee onze (gehandicapte) doelgroep in het water kan worden geholpen.

Echter een van onze deelnemers, welke halfzijdig is verlamd, kon tot voor kort met ons mee zwemmen. Thans is het niet meer mogelijk hem op een veilige manier aan- en uit te kleden zonder hulp van een sta-op lift.

Stichting De Nieuwe Brug is een organisatie die veel activiteiten organiseert om financieel gezond te blijven. Wij realiseren ons dat een sta op lift geen sinecure is. Dit is een prijzig apparaat. Maar wat zouden wij graag willen dat onze deelnemers lekker kunnen blijven zwemmen op een veilige manier.

Wie kan ons helpen? Wie heeft er eventueel zo’n lift staan? Wie weet een lift welke niet meer wordt gebruikt, maar wel nog heel goed door ons te gebruiken is? Dolgraag willen wij dat onze deelnemers elke week een uurtje kunnen bewegen. Ze genieten hier zo van.

Wie kan c.q. wil ons helpen? Graag een mailtje aan gre.wiechmann@gmail.com of bellen met 06-14130944.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top