Stichting De Nieuwe Brug opent haar nieuwe keuken

Stichting De Nieuwe Brug heeft dankzij de subsidie die zij mochten ontvangen van o.a. het Oranjefonds, het Rondje Nissewaard, giften vanuit de kerk en door het voeren van heel veel akties door haar eigen vrijwilligers, hun kookkeuken volledig kunnen vernieuwen. Een grote wens is hiermee in vervulling gegaan.

De vrijwilligers die zich hebben ingezet om de keuken binnen 1 week te plaatsen worden getrakteerd op koffie met zelf gebakken appeltaart. Uiteraard gebakken in de grote nieuwe ovens. Dat de plaatsing is geluk binnen zo’n korte tijd is mede dankzij de inzet van Herman Mets en Bertus de Roo die het leeuwenaandeel in dit project hebben gehad.

Stichting De Nieuwe Brug is trots dat zij in hun jubileumjaar zowel de grote zaal als de grote kookkeuken hebben kunnen renoveren. Het bestuur realiseert zich dat dit nooit gelukt was zonder de inzet van alle vrijwilligers. Enerzijds hebben zij geholpen met het genereren van geld door het houden van allerlei extra acties, anderzijds hebben zij geholpen met alles te verven, timmeren etc.

Stichting De Nieuwe Brug organiseert 7 dagen per week, door de weeks ‘s avonds en op woensdagmiddag en in de weekenden op allerlei verschillende tijdstippen, allerlei ontspannende activiteiten voor mensen met een verstandelijke of verstandelijk/lichamelijke beperking zowel uit Nissewaard als uit de regio. Ons voedingsgebied is van Barendrecht tot Oostvoorne en alle woonplaatsen daar tussenin.

De Stichting is gevestigd aan de M.A. de Ruijterstraat 7 in Spijkenisse. Informatie nodig? Stuur een mailtje aan Gre.wiechmann@gmail.com of bel met 06-42826465

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op