Stella opent E-bike Testcenter in Spijkenisse

E-bikespecialist Stella opende 22 februari een nieuw E-bike Testcenter, dit keer in Spijkenisse. ”Dit pand is goed bereikbaar en ligt op een prachtige locatie”, aldus Johan Makaske, woordvoerder Stella.

Het nieuwe E-bike Testcenter werd op 24 februari officieel geopend. Stella pakte uit, want op deze dag werd er een gratis e-bike weggegeven. Klanten maakten kans op de gratis fiets door een coupon in te vullen, die voor zaterdag 24 februari 14.00 uur moest worden ingeleverd in de vestiging in Spijkenisse.

Na 14.00 uur was er een live loting en werd de winnaar bekend gemaakt. De oorspronkelijke winnaar bleek niet aanwezig, daarna werd er opnieuw een lot getrokken. Mevrouw en mijnheer Wouters uit Spijkenisse bleken de gelukkige winnaars!

Stella blijft maar groeien en het E-bike Testcenter in Spijkenisse is niet de enige uitbreiding. Het e-bikemerk opent per 22 februari in totaal 20 extra E-bike Testcenters. Met dit aantal nieuwe vestigingen komt Stella in totaal op 40 E-bike Testcenters in Nederland en 3 in Duitsland.

Met een landelijke dekking aan vestigingen zit de Nunspeetse fietsenfabrikant altijd in de buurt van de klant. ”Wij komen graag bij de klant aan huis voor het maken van een proefrit of service. Dat is ook het unieke concept waar Stella bekend om staat. Maar in combinatie met onze fysieke E-bike Testcenters kunnen wij onze klanten te allen tijde optimaal bedienen”, aldus Makaske.

Het nieuwe E-bike Testcenter in Spijkenisse heeft een oppervlakte van ruim 215 m2 en er zijn voldoende parkeerplaatsen in de directe omgeving. Klanten kunnen in de omgeving de elektrische fietsen van Stella rustig testen, maar kunnen ook terecht voor e-bike service. In het nieuwe E-bike Testcenter staan zes dagen per week e-bike specialisten klaar om klanten op weg te helpen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

2
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
redactieG. Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
G.
Gast
G.

Adres??