Starterscursus schaken bij SV-Spijkenisse

Voor de tweede maal in 2018 kun je bij Schaakvereniging Spijkenisse schaken leren door mee te doen met een starterscursus. In deze cursus wordt aan kinderen van zes jaar en ouder de basis van het schaken aangeleerd. De loop van de stukken, goede en minder goede zetten, de spelregels en hoe je een goede en vooral een leuke partij kunt schaken komt allemaal aan bod.

De cursus wordt op zeven vrijdagavonden van 18:15 tot 19:30 uur en vindt plaats in de clubruimte van de vereniging in De Boekenberg. De eerste les is al op vrijdag 2 november. De andere data zijn; 9, 16, en 23 november plus 7, en 14 december.

Op 30 november is er een speciale sinterklaas schaakavond, waar ook aan meegedaan kan worden. Als je ouders ook mee komen doen dan leren ze zelf meteen samen met jou schaken? De kosten voor de cursus bedragen in totaal €15. Vind je het schaken daarna zo leuk dat je lid wil worden? Dan krijg je de betaalde 15 euro terug. Aan het eind van de cursus krijgen de deelnemers een certificaat.

Aanmelden kan via de trainingscoördinator steyn.delange@hotmail.com. Ook eventuele vragen kunnen naar dit e-mailadres worden gestuurd.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top