Start werkzaamheden Groene Kruisweg

0

De provincie Zuid-Holland start vrijdag 11 augustus met de werkzaamheden van fase 3 aan de N218 Groene Kruisweg tussen de Hartelweg en Geervliet. Gedurende de werkzaamheden blijft er één rijstrook open voor het doorgaande verkeer.

Planning
Van vrijdag 11 augustus 21.00 uur tot en met maandag 14 augustus 05.00 uur en van vrijdag 18 augustus 21.00 uur tot en met maandag 21 augustus 05.00 uur vinden er werkzaamheden plaats aan de noordzijde van de N218, de Borgtweg en de Oude Singel in Geervliet.

Van vrijdag 26 augustus 21.00 uur tot en met maandag 28 augustus 05.00 uur en van vrijdag 1 september 21.00 uur tot en met maandag 4 september 05.00 uur vinden er werkzaamheden plaats aan de zuidzijde van de N218, de Malledijk en Parallelweg.

Baljuwplein

Nachtafsluitingen
Voor de werkzaamheden aan het Baljuwplein zijn 2 nachtafsluitingen nodig. In de nacht van maandag 14 augustus 21.00 uur tot dinsdag 15 augustus 05.00 uur gaat het Baljuwplein dicht om de werkzaamheden op de zuidzijde van de rotonde te verplaatsen naar de noordzijde. Het verkeer wordt daarna over de zuidzijde van de rotonde geleid. De Galvaniweg en de Baljuwlaan blijven afgesloten voor het verkeer.

In de nacht van zondag 20 augustus 21.00 uur tot maandag 21 augustus 05.00 uur wordt het Baljuwplein afgesloten om alle verkeersmaatregelen te verwijderen. Tijdens de 2 nachtelijke afsluitingen wordt het verkeer omgeleid over de Sportlaan/Churchilllaan en andersom. Op maandag 21 augustus 05.00 uur wordt het Baljuwplein weer opengesteld voor al het verkeer.

Weekendafsluiting
Het Baljuwplein moet nog een weekend volledig worden afgesloten om de rotonde te asfalteren. Er is eerder gecommuniceerd dat dit weekend in september zal zijn. Door de werkzaamheden aan de N57 wordt de volledige afsluiting verplaatst naar een nader te bepalen weekend in oktober. Meer informatie hierover volgt te zijner tijd.

Nieuwe verkeerssituatie Sportlaan
De afgelopen 4 weekenden is er gewerkt aan de N493. De weg is opnieuw geasfalteerd en de belijning is aangepast. Daarnaast is de rijstrook voor rechtsafslaand verkeer op de Sportlaan richting de Hartelweg verlengd. De verlengde rechtsaffer zorgt voor een nieuwe verkeerssituatie waar het verkeer aan moet wennen. De provincie Zuid-Holland vraagt automobilisten hiermee rekening te houden.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op