Start verkoop woningen park waterrijk

Zaterdag 30 mei om 11.00 uur start de van de verkoop van woningen van Park Waterrijk in Hekelingen. Belangstellenden kunnen tussen 11.00 en 13.00 in het Dorpshuis aan de
Lede 13 in Hekelingen terecht voor uitgebreide informatie over het nieuwbouwproject.

In Park Waterrijk in Hekelingen wordt een grote diversiteit aan woningtypen in verschillende prijsklassen gerealiseerd, zoals vrijstaande woningen, tweekappers en rijwoningen.

Zelf uw huis ontwerpen
Het project biedt ook de mogelijkheid om samen met de projectontwikkelaar een eigen woning te ontwerpen, met alle voordelen van projectmatige bouw. Hierdoor zijn alle woningen uniek en is geen huis hetzelfde. Slapen en wonen op de begane grond, ruimte voor ouders in huis, diverse opties om het huis uit te breiden, indelingsvarianten, kantoor aan huis, wel of geen garage. Het kan allemaal in Park Waterrijk.

Groene, waterrijke omgeving in de nabijheid van alle voorzieningen
Maar hoe gevarieerd het project ook wordt, je hebt met je buurtbewoners in ieder geval één ding gemeen: je woont in een groene, waterrijke omgeving. En de directe nabijheid van Spijkenisse staat garant voor veel voorzieningen, zoals diverse scholen, openbaar vervoer, winkels, restaurants en het nieuwe theater.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op