Start verkoop nieuwbouwproject De Haven Spijkenisse

Het is bijna zover: het eerste deelgebied van nieuwbouwproject De Haven Spijkenisse gaat zaterdag 28 januari in verkoop. Het gaat om deelgebied FREGAT, met rijwoningen en twee-onder-één-kap woningen in een intiem buurtje.

De start verkoop vindt plaats nabij de toekomstige bouwlocatie, in Het Elementenhuis aan de Hongerlandsedijk 1 in Spijkenisse. Je bent daar van 11:00 tot 13:00 uur welkom.

FREGAT behoort tot de eerste drie deelgebieden van De Haven Spijkenisse en gaat als eerste in verkoop. Het wordt een kleinschalig buurtje met grote rijwoningen vanaf 257.950 euro (v.o.n.) en twee-onder-één-kap woningen vanaf 377.950 euro (v.o.n.).

De rijwoningen krijgen een riante woonkamer met open keuken, drie slaapkamers op de eerste verdieping en een vrij indeelbare zolder. Ook beschik je in deze huizen over een voor- en een achtertuin, en over een eigen parkeerplaats op het binnenterrein.

De rijwoningen zijn er in twee breedtes: 5,4 en 5,7 meter. De diepte is 10,2 (!) meter. De woonoppervlaktes variëren van ongeveer 125 tot 140 vierkante meter. De tweekappers krijgen een vergelijkbare opzet, maar zijn met woonoppervlaktes vanaf ongeveer 165 vierkante meter een stuk groter.

Deze woningen worden 6 meter breed en 11,4 (!) meter diep. Bijzonder zijn daarnaast de flinke, zonnige kavels waarop deze huizen staan. Koop je een tweekapper, dan kun je je auto op eigen terrein parkeren.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op