Start reconstructie Rozenlaan

0

Maandag 18 september 2017 start aannemer KWS Infra in opdracht van de gemeente met de reconstructie van de Rozenlaan in Spijkenisse. Het gaat om het gedeelte vanaf de Groene Kruisweg tot aan de Hoogwerfsingel. Aansluitend wordt de kruising Groene Kruisweg opnieuw geasfalteerd. De planning verloopt in 2 fasen:

Rozenlaan – Fase 1
KWS start maandag 18 september met de werkzaamheden aan de Rozenlaan. Dit werk duurt tot zaterdag 7 oktober 2017. De Rozenlaan is tijdens het werk tussen de Groene Kruisweg en de Hoogwerfsingel in gedeelten afgesloten, maar wel afgesloten voor doorgaand verkeer.

Kruising Groene Kruisweg – Fase 2
De asfalteringswerkzaamheden op de kruising Groene Kruisweg/Stationstraat/Rozenlaan vinden plaats tussen vrijdag 6 oktober 21.00 uur en maandag 9 oktober 5.00 uur (of zoveel korter als mogelijk). Tijdens deze werkzaamheden is de gehele kruising afgesloten.

Bereikbaarheid
Gedurende de werkzaamheden van fase 1 verandert de bereikbaarheid van de Laning, het Laningpad, de Parallelweg en de Kuiperslaan een aantal keer. Dit wordt met bebording en een verkeersregelinstallatie geregeld.

Op zaterdag 7 oktober 2017 tussen 6.00 uur en ongeveer 12.00 uur zijn deze straten bereikbaar via een noodontsluitingsweg tussen de Parallelweg en de Groene Kruisweg. Rond 12.00 uur zijn de straten weer bereikbaar via de Rozenlaan.

De kruising Groene Kruisweg is en blijft dan nog geheel afgesloten. De woningen blijven altijd bereikbaar voor de hulpdiensten. In de omgeving Rozenlaan worden alle omleidingen met borden aangegeven. Voetgangers kunnen altijd – wellicht met lichte hinder – de straten oversteken.

Buslijnen
De bussen van Connexxion rijden tijdens de periode van de werkzaamheden aangepaste routes en tijden. Deze vindt u in de onderstaande bijlagen.

105 Rozenlaan 19-9-17.pdf
105 Kruising Groene Kruisweg 7-10-17.pdf
105 Rozenlaan 9-10-17.pdf

Vragen?
Heeft u vragen over het werk? Neem dan tijdens de werkzaamheden contact op met de uitvoerder van KWS Infra via telefoonnummer 06-25735851.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op