Spijkenissers: Veel klagen weinig actie

Het AD/Rotterdams Dagblad meldt vandaag dat automobilisten de hand op de knip houden voor het initiatief om Rijkswaterstaat aan te klagen voor schade.
Dit was te verwachten.

Spijkenissers klagen graag, maar komen niet snel in actie. Een handtekeningenactie van de gemeente Spijkenisse, uitgevoerd op heel Voorne-Putten, haalde in 2009 6000 handtekeningen op.

Gecombineerd met de handtekeningenactie van de website A4-zuid waren dat er in totaal 9400 die in de Tweede Kamer werden overhandigd. Tegelijkertijd droegen tegenstanders van deze weg uit de Hoeksche Waard 30.000 handtekeningen over om de weg NIET aan te leggen.

Ondanks de vele klachten heeft de Facebookpagina van bijna 700 likes, waar je er minimaal 10.000 zou verwachten als steun voor een betere bereikbaarheid. Ook de FB-pagina Botlekbrugclaim heeft nog geen 100 likes.

Als dan ook een groot aantal kiezers stemt op partijen die wel in woord voor een betere bereikbaarheid (ONS, VVD en CDA) zijn, maar niet in daad, dan begrijp je dat er ook in de komende jaren niets gaat veranderen aan de bereikbaarheid.

Indien wij, als inwoners van Spijkenisse en Voorne-Putten, echt de bereikbaarheid willen verbeteren dan moeten we in beweging komen. Alleen maar klagen helpt niets. Voer de druk op, op de politiek. Stem op andere partijen dan ONS, VVD en CDA.

Maak een begin door anderen op te roepen dee FB-pagina van A4-zuid te liken. Kleine moeite om op like te klikken. Voor bestuurders is de druk enorm als deze pagina wel meer dan 10.000 likes weet te halen. Dus stop met klagen, kom in beweging en laat duidelijk merken dat de grens is bereikt.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top