Onlangs ontvingen woningbezitters in Nissewaard van de gemeente een uitnodiging om mee te doen met een zonnepanelenactie in gemeente Nissewaard. Het is voor veel Nissewaarders nu een uitstekend moment om hun woning te voorzien van zonnepanelen: de spaarrente is verdwenen en de energierekening kruipt ongemerkt per jaar omhoog. Maar zonnepanelen geven wél een mooie opbrengst. Ze voegen waarde toe aan de woning, besparen op de energierekening en dragen bij aan een duurzamer Nissewaard.

Samenwerking met Duurzaam Bouwloket
De zonnepanelenactie organiseert de gemeente in samenwerking met het Duurzaam Bouwloket en een collectief van vakkundige installateurs. Deze actie biedt inwoners de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren voor een gunstige prijs.

Hoe werkt het?
Een adviseur komt gratis en vrijblijvend het dak, de meterkast en eventuele schaduwfactoren bekijken. Vervolgens ontvangt u een actieaanbod dat helemaal is toegesneden op uw eigen woning. Daarnaast kunt u binnen deze actie gratis gebruik maken van een administratiekantoor die de BTW -teruggave verzorgt.

Aanmelden
Inwoners van de Nissewaard kunnen zich vanaf nu geheel vrijblijvend aanmelden voor de zonnepanelenactie en de online informatieavonden via www.duurzaambouwloket.nl/actienissewaard. Daar vindt u ook alle informatie nog eens op een rijtje. Zijn er nog twijfels of vragen, dan kunt u deze live stellen op een van de informatieavonden.

Samen naar een duurzaam Nissewaard
De gemeente Nissewaard organiseert dit jaar diverse activiteiten om inwoners op weg te helpen hun woning energiezuiniger te maken. Deze activiteiten passen bij onze ambitie om met elkaar te werken aan een duurzaam Nissewaard. Zodat Nissewaard een fijne plek blijft om te wonen, werken en leven, ook voor toekomstige generaties. Dit doen we in het kader van de campagne Wij.Doen.Groen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *