SP nissewaard woedend om nashville verklaring

SP Nissewaard komt zelden naar buiten toe, als het gaat om buitenlandse politieke aangelegenheden, maar nu ook Nederlandse politieke partijen en politici zich uitspreken over de Nashville-verklaring moeten wij ook iets doen. De voorzitter van SP Nissewaard Yoeri Arends zelf al 18 jaar openlijk homoseksueel was behoorlijk geschrokken van het nieuws.

Zeker nu het in Nederland ook de de in onze ogen negatieve discussie opengebroken is, moeten ook wij iets doen, dus vooral ons standpunt aan onze omgeving nadrukkelijk kenbaar maken. Dat er problemen zijn in de LHBTI-gemeenschap herkennen en erkennen wij, maar net zoals in elke gemeenschap gaat er wel eens iets mis.

Deze verklaring is voor ons als of we terug gaan naar het verre verledenen worden de uitdagingen verder aan gescherpt, dit betreuren wij. Net als het beschadigen van in onze samenleving participerende verschillende groepen mensen.

Wij nemen aan, dat wij in 2019 toch wel begrijpen dat waar de LHBTI-gemeenschap voor staat, iets aangeboren is en niet iets is waar men zelf bewust voor kiest.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top