Snackbar De Krom scoort een magere 5.5 in AD friettest

Snackbar De Krom scoort een magere 5.5 voor het patatje met, dit valt te lezen in het AD. De conclusie van het testpanel is erg duidelijk. Het is meer van hetzelfde. Lichte friet zonder uitgesproken aardappelsmaak, maar wel weer dat natte karton. Verstand op nul, kritische mond dicht en een klodder mayonaise erover.

Snackbar Cartouche doet het net iets beter met een 6, ook hier is de conclusie duidelijk. De bus- en metroreiziger die iets warms wil, valt hier binnen. Friet is aan de bleke kant. Weinig smaak. Wie het niet zou weten, zou nooit raden dat er een aardappel aan te pas is gekomen.

Snackbar De Krom
Voorstraat 1
Oordeel jury: Onvoldoende
Cijfer friet: 5.5
Merk friet: Farm Frites
Gewicht per portie: 269 gram
Prijs per portie: € 1.85
Prijs per 100gr: € 0.69
Vetpercentage friet: 12.3
Prijs mayonaise: € 0.40
Frituurtijd: 3:06
Smaakoordeel en conclusie: Het is meer van hetzelfde. Lichte friet zonder uitgesproken aardappelsmaak, maar wel weer dat natte karton. Verstand op nul, kritische mond dicht en een klodder mayonaise erover.

Snackbar Cartouche
Ruwaard van Puttenweg 104
Oordeel jury: Voldoende
Cijfer friet: 6
Merk friet: Farm Frites
Gewicht per portie: 240 gram
Prijs per portie: € 1.50
Prijs per 100gr: € 0.63
Vetpercentage friet: 12
Prijs mayonaise: € 0.40
Frituurtijd: 3:54
Smaakoordeel en conclusie: De bus- en metroreiziger die iets warms wil, valt hier binnen. Friet is aan de bleke kant. Weinig smaak. Wie het niet zou weten, zou nooit raden dat er een aardappel aan te pas is gekomen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

1
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Tinus de Nederlander ! Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Tinus de Nederlander !
Gast
Tinus de Nederlander !

Wat De Krom betreft totale onzin. Die serveren perfecte snacks, lekkere friet en er is een uitstekende bediening. De zaak is gezellig, ruim en zeer schoon.
Ik vrees dat de azijnpissers van AD met hun quasi-lollige beoordelingen een erg beroerde smaak hebben. Roept bij mij het enge sfeertje van de Smaakpolitie op, brrrr.

Cartouche kan ik me beter voorstellen. Sinds dat in Chinese handen is geraakt, is de kwaliteit verminderd. Dat geldt voor alle snackbarren in Spijkenisse die in Chinese handen zijn geraakt (Akkerhof, Sterrenkwartier, Waterland, Maaswijk).

Top