“SKS Alles Kids” uit Spijkenisse sluit zich aan bij KidsFoundation

De kinderopvangorganisatie “SKS Alles Kids” is eigendom geworden van de KidsFoundation groep. Ook Smallsteps, de nummer 2 in kinderopvang in Nederland, Kits kinderopvang uit Groningen en Zus en Zo uit de omgeving Rotterdam maken deel uit van de KidsFoundation groep. Voor de ouders en de kinderen zal er niets veranderen. De voormalige eigenaren blijven vooralsnog intensief betrokken. Ook de naam “SKS Alles Kids” blijft behouden.

KidsFoundation wil in Nederland voor ouders de best denkbare en hoogst gewaardeerde kinderopvang in de buurt verzorgen. De overname van “SKS Alles Kids” past daarom volledig in de kwalitatieve groeistrategie van KidsFoundation.

Eugénie de Bresser, eigenaar en algemeen directeur van SKS Alles Kids:
“Na 12 jaar met hart en ziel aan de slag te zijn geweest bij SKS Alles Kids zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe eigenaar. De aanleiding was dat mijn mede-bestuurder Wim van Leeuwen dit jaar 65 jaar wordt. We hebben bij KidsFoundation een nieuwe eigenaar gevonden die de prachtige basis van SKS Alles Kids omarmt en kan zorgen voor versterking en uitbreiding.”

SKS Alles Kids biedt meer dan opvang zowel aan ouders als aan kinderen. SKS Alles Kids wil kinderen de beste start in het leven geven, door te zorgen voor optimale ontwikkelingsmogelijkheden.

De ambitie is dat ieder kind iedere dag met een glimlach naar huis gaat. SKS Alles Kids is sterk in vroeg en voorschoolse educatie voor kinderen van 0-4 en ook het activiteitenaanbod voor deze leeftijd en de kinderen van 4-12 is van een professioneel niveau.

Jeanine Lemmens, CEO KidsFoundation groep over SKS Alles Kids:
“Wij zijn zeer verheugd met deze aanwinst in onze jonge en ambitieuze familie. Wim en Eugénie hebben een solide kinderopvang neergezet door de investeringen die ze hebben gedaan in mooie overnames, de vestgingen en in hun teams. Met deze samenwerking heeft KidsFoundation in korte tijd haar aanwezigheid in de regio in en rond Rotterdam flink verstevigd. We heten alle medewerkers van SKS Alles Kids van harte welkom binnen de warme KidsFoundation familie en kijken uit naar een fijne samenwerking”.

De KidsFoundation groep telt nu bijna 300 vestigingen, voornamelijk in de randstad en biedt kwalitatief hoogstaande kinderopvang aan een kleine 30.000 kinderen op kinderdagverblijven (KDV) en buitenschoolse opvang (BSO). De KidsFoundation groep is nagenoeg de grootste speler binnen de kinderopvang in Nederland en heeft als ambitie om ouders de best denkbare en meest gewaardeerde kinderopvang te bieden in de buurt.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op