SKS Alles Kids loopt voor KiKa

Op zaterdagmiddag 15 april organiseert kinderopvang SKS Alles Kids in samenwerking met atletiekvereniging Spark de Kids4KiKa Run. Dit is een sponsor- en wedstrijdloop voor kinderen van 4 t/m 12 jaar uit de regio Nissewaard en Albrandswaard en de opbrengst gaat 100% naar KiKa.

Dit hele jaar wordt er door de kinderopvang geld ingezameld voor KiKa door het organiseren van verschillende activiteiten. KiKa staat voor kinderen kankervrij. Deze stichting investeert in onderzoek naar het voorkomen en genezen van kinderkanker.

Eén van die activiteiten om bij te dragen is de Kids4KiKa Run, waarbij ouders, familieleden, kennissen en kinderen kunnen helpen om zoveel mogelijk geld op te halen. Naast de sponsorloop is er ook een wedstrijdloop, opgesplitst in verschillende afstanden en leeftijden. De gehele opbrengst van deze dag komt volledig ten goede van KiKa.

Wilt u uw kind mee laten lopen? Kijk dan voor meer informatie op www.sksalleskids.nl. Hier vindt u ook het aanmeldformulier want aanmelden is verplicht. Na inschrijving ontvangt u een sponsorformulier, u kunt zelf bepalen wat u doneert aan het kind en u steunt hiermee een prachtig doel. Doet u ook mee?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

1
Reageer op dit artikel

avatar
0 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op