Schitter jij straks op het podium met Karin Bloemen?

Voor haar voorstelling Volle Bloei zoekt Karin Bloemen een Nissewaarder zangtalent tot 25 jaar. Volle Bloei staat in mei geprogrammeerd in Theater de Stoep. Vind jij dat jij die geweldige zanger(es) bent die samen met Karin mag zingen op het podium van de grote zaal van Theater de Stoep? En woon je in de Nissewaard of evt Hoogvliet? Maak dan een filmpje van maximaal 2 minuten, met minstens één couplet en één refrein, van een nummer naar keuze.

Upload dat filmpje vervolgens op de facebookpagina van het Centrum voor de Kunsten Spijkenisse. Je mag daar ook een link naar jouw filmpje plaatsen of een link verzenden naar
n.dejong@nissewaard.nl. Deadline voor de inzending is 17 oktober 2016!

Zangdocenten Josée Meijer en Nynke de Jong, beiden werkzaam als zangdocent in het CVDKS, kiezen vervolgens in de herfstvakantie uit de inzendingen de drie beste kandidaten uit. Namen van deze drie
deelnemers worden natuurlijk bekend gemaakt. Na 1 november kiest Karin Bloemen zelf één kandidaat die met haar op het podium zal schitteren.

Doe jij mee? Wij zijn benieuwd!! Een filmpje met de oproep van Karin Bloemen zélf vind je op onze Facebookpagina www.facebook.com/CvdKSpijkenisse of als je zoekt op Youtube naar ‘Karin Bloemen Volle Bloei’.

Meer info over Volle Bloei vind je ook op www.theaterdestoep.nl.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op