Sanisale NK Pubquizzen

Op zaterdag 3 september organiseert IQuizzen het Sanisale Nissewaard Kampioenschap (NK) Pubquizzen in de Boekenberg in Spijkenisse. In teams van maximaal 5 personen wordt de strijd aangegaan om de meeste punten te behalen en zich daarmee als winnaar van het Sanisale NK Pubquizzen 2016 te bekronen.

Tijdens de quiz passeren verschillende soorten rondes de revue, waardoor de algemene kennis van de deelnemers op de proef wordt gesteld. De quizzen van IQuizzen zijn vooral gericht op een gezellig samenzijn met elkaar door de gemoedelijke sfeer en vragen voor iedere doelgroep.

Het is niet de eerste keer dat Bibliotheek de Boekenberg samenwerkt met IQuizzen. Zij organiseren samen jaarlijks ook de benefietquiz ten behoeve van 3FM Serious Request. De fijne samenwerking en het enthousiasme onder de deelnemers leidt ertoe dat het Sanisale NK Pubquizzen wordt georganiseerd.

Teams kunnen zich inschrijven via info@iquizzen.nl en kunnen deelnemen voor € 5,- per persoon. De aanvang van de avond op zaterdag 3 september is om 19:30 uur en de quiz zelf start om 20:00 uur in de Boekenberg.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op