Samen op zondag!

Nieuw in Bibliotheek de Boekenberg is Samen op zondag! Iedere eerste zondag van de maand kan iedereen van 50 jaar en ouder genieten van een lekkere lunch en een leuke aansluitende activiteit. Op zondag 2 september zing je na de lunch mee met Piet Metaal. Gezellig samen op zondag!

Piets uitgebreide repertoire bestaat uit de beste nummers uit de jaren ’50 en ’60. Liedjes die je vast en zeker herkent en uit volle borst mee kan zingen. Vals zingen is geen probleem, dan zetten we de muziek gewoon wat harder!

Piet is een regionale zanger uit Hellevoetsluis en vooral bekend van diverse optredens bij evenementen op Voorne-Putten. Hij is een vaste gast in tal van verpleeghuizen en op seniorendagen. Ook is hij lid van het Gemengd Koor uit Spijkenisse.

De lunch is van 12.00 tot 13.00 uur in Café Zinnig op de eerste etage. Het meezingen is van 13.00 tot 14.00 uur in het auditorium op de derde etage. Je kunt een kaartje kopen waarmee je toegang hebt tot beide onderdelen. De kosten hiervan bedragen € 3,- per persoon. Je kunt je ook alleen opgeven voor het meezingen. Dit kaartje kost € 1,- per persoon.

Entreekaarten zijn verkrijgbaar bij de klantenservice in de bibliotheek of via www.deboekenberg.nl.

Datum: Zondag 2 september
Lunch en meezingen: 12.00-14.00 uur voor € 3,-
Alleen meezingen: 13.00-14.00 uur voor € 1,-

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op