Salon Beautyness

Beautyness uw wellness salon met een uniek concept op een prachtige locatie. Mijn naam is Lilith van Elten, afgelopen oktober ben ik een wellness salon gestart aan de Hongerlandsedijk 640 te spijkenisse.

De salon is in huiselijke sfeer ingericht, persoonlijk contact in een rustige fijne ruimte vind ik dan ook erg belangrijk. Beautyness is niet zomaar een salon, u kunt bij ons floaten! Floaten is de meest simpele manier van ontspanning. u drijft op een laagje zout water in een speciaal ontwikkelde ruime cabine.

De cabine en het water zijn op lichaamstemperatuur, waardoor je op een moment niet meer voelt waar het lichaam wel en niet het water raakt en ervaart u het geweldige gevoel van floaten. Floaten is niet alleen ontzettend ontspannend maar verlicht ook de pijn bij (chronische) pijn klachten bv; reuma, artrose, fibromyalgie, migraine, nek/rug klachten, bevordert het slaappatroon (1 uur floaten staat gelijk aan 5 uur slaap), creativiteit, jetlag etc.

Het water in de cabine is verrijkt met epsom zout, dit zout bevat veel magnesium en mineralen en geeft het lichaam een boost. Ook kunt u bij ons terecht voor heerlijke gezichtsbehandelingen of massages, of natuurlijk een combinatie ervan.

ACTIE:
Op dit moment hebben wij een leuke actie!
Bij het boeken van een gezichtsbehandeling van 60min mag u iemand meenemen die op hetzelfde moment 30 min gratis mag floaten!

voor meer informatie kunt u kijken op www.beauty-ness.nl of even bellen naar de salon 0181-775723/06-23285758.

Beautyness
Hongerlandsedijk 640
3201 LW Spijkenisse

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op