Rommelmarkt en Sponsorloop bij Stichting De Nieuwe Brug

0

Zaterdag 16 september opent Stichting De Nieuwe Brug haar deuren van 09.00 – 15.30 voor de najaarsmarkt aan de M.A. de Ruijterstraat 7. Zo hebben wij veel spulletjes aangeboden gekregen voor de Kledingbeurs, de Plantenmarkt, Huishoudelijke spulletjes, maar ook Speelgoed, Boeken, Cd s, DvD’s.

Het gezellige buitengebeuren met allerlei leuke stoelen, kastjes etc. hopen wij natuurlijk met een mooi zonnetje te kunnen uitstallen voor de deur en bij slecht weer staan ze binnen. Kom jij ook langs? Breng mee wie je wilt want wij hebben voor elk wat wils.

En er is altijd een gezellige koffie/thee hoek waar je ook een lekker broodje of patatje kunt krijgen. Maar er is ook iets lekkers te verkrijgen voor bij de koffie/thee of limonade.

Het mooie is dat de Stichting volledig wordt gerund door vrijwilligers, de totale opbrengst zal dan ook ten goede komen aan onze deelnemers. Wij organiseren binnenkort een leuke reis, een kerstdiner, sinterklaas etc. Hier nemen bijna alle deelnemers van de Stichting aan deel.

Op zondagmorgen 17 september start het Rondje Nissewaard om 09.00 uur vanaf de M.A. de Ruijterstraat 7. Deze sponsorloop gaat dwars door Nissewaard. Leuk om mee te lopen. Je kunt kiezen voor 25 of 10 km. De deelnemers laten zich sponseren. Inmiddels weet ik al dat een van onze deelnemers gaat meelopen en hij heeft veel sponsers gekregen.

Stichting De Nieuwe Brug wandelt zondagmorgen van 09.00 – 11.00 uur solidair mee. Deelname is € 2,50, welk bedrag ook in de sponsorpot wordt gestort. En de opbrengst? ……… die is dit jaar volledig voor Stichting De Nieuwe Brug. Wat een prachtig initiatief! Wil je meedoen? Mail ons even: abelien@chello.nl.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op