Rommelmarkt Drenkwaard

Het is zover, u kunt weer gezellig overdekt rommelen in de Drenkwaard. Deze keer op zaterdag 20 oktober van 10:00 tot 15:00. De toegang is helemaal gratis. We hebben dit keer weer meer dan 80 aanbieders waardoor we een grote diversiteit aan aangeboden artikelen hebben, verteld een van de vrijwilligers.

Overdekte markt
De rommelmarkt in de Drenkwaard is een overdekte markt, dat heeft als voordeel dat je niet afhankelijk bent van het weer. Een nadeel is dat als het stralend weer blijkt te zijn de bezoekers liever een markt in de openlucht bezoeken. We hopen van harte dat men dan eerst naar ons komt en daarna na de andere markten gaat, aldus de Drenkwaard.

Goede doelen
De Drenkwaard heeft altijd een aantal tafels beschikbaar voor goede doelen. Zo ondersteunen we een kindertehuis, actie schoenendoos, de speelgoedbank en Scouting Bernisse. Deze laatste groep voert actie om de reparatie van hun sleepboot te bekostigen.

Horeca
In de Drenkwaard is een gezellige kantine waar men rustig bij kan komen van al het snuffelen …. Of moed kan verzamelen om tussen de vele kramen door te struinen.

De Drenkwaard kunt u vinden in Zuidland aan de Molendijk 21b.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top