Robbie Williams live bij Arcaplex!

De Amsterdam Arena was binnen no-time uitverkocht, maar er is nog een kans om het concert van Robbie Williams live mee te maken. Op dinsdagavond 20 augustus wordt het concert van Robbie Williams vanuit de Estlandse hoofdstad Tallinn live uitgezonden bij Arcaplex! Het concert, dat deel uitmaakt van de ‘Take The Crown’ stadiontour, wordt via satelliet verbinding live vertoond in de zaal.

Ervaar het concert alsof je er bij bent, zonder voor de deur te hoeven liggen voor kaartjes, zonder een uur rijden en anderhalf uur wachten en Robbie Williams als stipje op het podium te zien… Maar gewoon vertrouwd, met een bak popcorn en ultieme geluidsbeleving op het witte doek bij Arcaplex.

Het concert staat in het teken van alweer het negende album van deze Britse superster met onder andere de hitsingle “Candy”. Mis je kans niet om Robbie live te zien! Het concert start om 19:50 uur. Reserveren kan vanaf nu op www.arcaplex.nl , 0181-602444/602445 of via onze Arcaplex app. Tickets kosten 17,50 (kinderen t/m 12 jaar: 12,50).

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op