Remco Harmsen beëdigd als raadslid

Afgelopen woensdagavond 22 april is Remco Harmsen beëdigd als raadslid van de gemeente Nissewaard. Hij vervangt hiermee Gert-Jan Alberts. Remco Harmsen is 32 jaar en woonachtig in Zuidland, één van de kernen van de voormalige gemeente Bernisse. In het dagelijks leven werkt hij op de financiële afdeling van een grote scheepvaartonderneming en is hij eigenaar van een bedrijf dat quizevenementen organiseert.

Remco zou graag willen bereiken dat de mensen weer het vertrouwen in de politiek terug krijgen. Dit probeert hij te doen door met ze in gesprek te gaan. Om die reden is Remco ook de coördinator van de buurtonderzoeken van de PvdA Nissewaard. “Met de buurtonderzoeken kom je in contact met de mensen en kom je erachter wat er in een bepaalde buurt leeft, deze input kun je vervolgens gebruiken bij het bedrijven van politiek!”

Binnen de gemeenteraad van Nissewaard wordt Remco commissielid van de commissie Welzijn, waar hij onder andere verantwoordelijk wordt voor sport, cultuur, natuur en recreatie.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top