Reconstructie Neckarstraat

De Neckarstraat en omgeving in de wijk Schenkel wordt gereconstrueerd. De werkzaamheden voor het project starten in november 2018. De bestrating wordt samen met het groen, de verlichting en de speelmogelijkheden tegelijk aangepakt. Het plangebied bestaat uit de Neckarstraat, Saarhof, Mainstraat, Ahrstraat, Wupperpad, Kyllstraat, evenzijde Rijnlaan en het voet-/fietspad Hudsonpad.

Wat gaan we doen?
In 2016 bleek uit de gemeentelijke weginspectie dat de huidige bestrating van de Neckarstraat en omgeving toe is aan herstraten. De gemeente heeft besloten om de openbare ruimte integraal en duurzaam op te knappen. Ook het groen, de verlichting en de speelmogelijkheden worden tegelijk aangepakt.

Vanuit de rioolinspectie bleek dat de riolering in het plangebied nog in goede staat is en niet vervangen hoeft te worden. Het plangebied bestaat uit de Neckarstraat, Saarhof, Mainstraat, Ahrstraat, Wupperpad, Kyllstraat, evenzijde Rijnlaan en het voet-/fietspad Hudsonpad.

Planning
Het project wordt eind september aanbesteed en naar verwachting starten de werkzaamheden half november 2018. Zodra de aannemer bekend is, worden de omwonenden geïnformeerd over de planning.

Meer weten of vragen?
Als u vragen heeft over dit project dan kunt u contact opnemen met de projectleider van de gemeente Nissewaard, de heer R. van der Ploeg. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 140181 of r.ploeg@nissewaard.nl.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top