PvdA richt een Veiligheidstafel op

0

De Partij van de Arbeid Nissewaard gaat binnenkort aan de slag met een PvdA Veiligheidstafel. De PvdA wil nadrukkelijker in gesprek gaan met experts en ervaringsdeskundigen over veiligheid. Volgens de PvdA is veiligheid een voorwaarde voor vrijheid.

In een onveilige buurt kunnen mensen niet leven, kinderen niet spelen of ondernemers niet werken. De meeste onveiligheid wordt gevoeld in de eigen woonomgeving. Daarom wil de PvdA de komende periode een aantal voorstellen uitwerken om wijken, dorpen en buurten nog veiliger te maken.

De PvdA Veiligheidstafel is een platform waar ideeën worden ontwikkeld en voorstellen worden gedaan om deze in de gemeenteraad van Nissewaard door PvdA-portefeuillehouder Wouter Struijk aan te kaarten. Samen met verschillende veiligheidsexperts en bewoners zal de PvdA proberen het bestaande beleid in Nissewaard waar nodig aan te scherpen.

De trekker van de PvdA Veiligheidstafel is Divano Dorder uit Spijkenisse. Hij zal mensen aan tafel uitnodigen om hun visie te geven over efficiënt en effectief veiligheidsbeleid. Daarnaast zal hij ook samen met partijgenoten actief de straat op gaan om met mensen in gesprek te gaan over de veiligheid in hun eigen buurt.

Volg en like Nissewaard Actueel op Facebook.

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar