PvdA Nissewaard verheugd over verlenging proef weekendmetro

Dit jaar is een proef begonnen met de zogenaamde nachtmetro of weekendmetro. Hierbij rijdt de metro op vrijdag en zaterdagavond een uur langer door. PvdA Nissewaard is altijd een groot voorstander geweest van uitbreiding van de uren dat de metro naar en van Spijkenisse rijdt.

Betere bereikbaarheid met het openbaar vervoer, bijvoorbeeld voor mensen die tot laat in de avond werken of uitgaan in Rotterdam, is voor alle inwoners van Nissewaard belangrijk.

De proef wordt nu verlengd met een jaar. Daar is PvdA Nissewaard blij mee. In 2019 wordt gekeken of de weekendmetro ook ná 2019 blijft rijden.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

2
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
WillemP.Smith Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
P.Smith
Gast
P.Smith

Wij van de Marrewijkflat dus niet, vooral niet als de metro straks gaat rijden op “normale snelheid” te gek voor woorden, slapen donderdag vrijdag zaterdag en zondag niet , en met feestdagen de maandag ook al niet. Herrie na bezoek aan cafee’s en bar’s en gillende mensen in het park, glas door het hele dorp en nu de metro nog eens erbij. Bedankt PvdA,’ jullie zijn toch voor de werkenden, nou goed nieuws, die werken en kunnen niet meer normaal slapen in Spijkenisse.

Willem
Gast
Willem

Ik kan het alleen maar eens zijn met P.Smith zijn. Hier is het niet anders, s’nachts herrie, schreeuwende figuren die uit de metro komen en dat word straks alleen maar erger. Dank je wel PvdA, misser op misser is ook een vorm van politiek bedrijven.