PvdA Nissewaard verheugd met akkoord: “Samen voor elkaar!”

Na een mooi resultaat bij de gemeenteraadsverkiezingen, waarbij PvdA Nissewaard 6 zetels behaalde, is er hard gewerkt. Het was even stil in deze periode want er werden gesprekken gevoerd om samen met ONS Nissewaard en VVD Nissewaard een coalitieakkoord te bereiken.

En dat is gelukt. “Samen voor elkaar” is de titel van dit akkoord. Met een inhoud waar de inwoners van Nissewaard en PvdA Nissewaard 4 jaar mee vooruit kunnen. Er is aandacht en extra geld voor belangrijke punten uit het verkiezingsprogramma van PvdA Nissewaard.

Voor de invulling van de fractie verandert er ook nogal wat. Wouter Struijk wordt wethouder van jeugd, onderwijs, armoede, volksgezondheid, emancipatie, dienstverlening en ICT. Dorothé Kieboom wordt fractievoorzitter en Kim van de Kant wordt het nieuwe (en jongste) raadslid voor PvdA Nissewaard.

“Een nieuwe start met veel uitdagingen en een nieuwe ploeg: we hebben er zin in” zegt Dorothé Kieboom. “Het akkoord biedt ruimte voor een sociaal geluid in Nissewaard in de komende 4 jaar”.

We zien u graag binnenkort weer op straat en via social media. Via de website www.nissewaard.pvda.nl kunt u contact opnemen voor vragen en opmerkingen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top