PvdA Nissewaard op zoek naar ‘Beste Buur’ van Spijkenisse

Na de verkiezing van de ‘Beste Buur van Zuidwest’ is de PvdA dit jaar op zoek naar de ‘Beste Buur van Spijkenisse’. Doet uw buurvrouw uw boodschappen en kunt u altijd bij haar terecht voor een goed gesprek? Is geen enkel klusje in huis te veel gevraagd voor uw buurman? Nomineer uw buur dan nu voor de ‘Beste Buur Bokaal!’

Samen met Sylvia Broekmeulen van de Leeuw van Putten, Ron Janssen van SWO en Wytze van Leenen, actieve inwoner van Nissewaard zal de winnares van vorig jaar, Jolanda van Wijk, beoordelen wie de Beste Buur van Spijkenisse is. De ‘Beste Buur’ van 2018 mag de wisselbeker mee naar huis nemen en ontvangt een dinercheque t.w.v. €50,-.

U kunt uw buren nomineren voor de verkiezing van de ‘Beste buur van Spijkenisse’ door een mail te sturen naar bestebuur2018@gmail.com. Vermeld hierbij wie u nomineert en waarom en vergeet natuurlijk de contactgegevens van de genomineerde niet! Nominaties kunnen worden ingestuurd t/m 7 februari a.s.

Op vrijdag 23 februari zal de PvdA de ‘Beste Buur Bokaal’ uitreiken. U bent alvast van harte uitgenodigd voor deze avond.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top