PvdA Nissewaard op pad met bewoners

Afgelopen maandagavond 22 augustus heeft de Partij van de Arbeid Nissewaard een buurtonderzoek gehouden in Akkersdonk in de omgeving van de Laurierdonk. De vrijwilligers van de PvdA Nissewaard hebben diverse vragen gesteld aan omwonenden om een nog beter beeld te krijgen van de buurt.

De PvdA was samen met actieve bewoners de wijk in getrokken, omdat zij zich al enige tijd hard maken voor de leefbaarheid in de Akkersdonk. De PvdA is vaker te vinden in buurten voor een buurtonderzoek. “Bewoners weten zelf het beste wat speelt in hun wijk”, aldus PvdA-fractievoorzitter Wouter Struijk.

Een aantal buurtbewoners maken zich druk om de verkeersveiligheid in de buurt, omdat er soms erg hard wordt gereden. Daarnaast zouden de bewoners meer voorzieningen voor kinderen willen zien in de wijk. De veiligheid van de huidige speelvoorzieningen is ook een aandachtspunt gelet op hangjongeren en drugsoverlast.

De bewoners die de PvdA heeft gesproken zijn over het algemeen tevreden over hun buurt en wonen er relatief rustig. Na het buurtonderzoek koppelt de PvdA de resultaten terug aan de gemeente en aan de bewoners zelf.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op