PvdA Nissewaard ook in de sneeuw altijd in de buurt

De Partij van de Arbeid Nissewaard heeft zaterdagmorgen en zondagmiddag een publieksactie gehouden op winkelcentrum Akkerhof en in het Centrum. Kandidaten van de PvdA Nissewaard gingen in gesprek met bewoners en vroegen wat zij belangrijk vonden.

De voorzitter van de SP Nissewaard sloot aan om de lokale PvdA te ondersteunen nu de SP in Nissewaard niet meedoet. Daarnaast heeft een vrijwilliger van de PvdA Nissewaard het volledige Uitplein sneeuwvrij gemaakt.

De Partij van de Arbeid Nissewaard gaat de komende periode tijdens hun gebruikelijke publieksacties in gesprek met inwoners over hun speerpunten. “Wij zijn altijd in de buurt om in gesprek te gaan voor een beter Nissewaard”, aldus lijsttrekker Wouter Struijk.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

1
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
VteS Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
VteS
Gast
VteS

In het Centrum o.a. bij het Uitplein stonden ze toch echt van de VVD ook op zaterdag er ook om een praatje te houden en om stukken sneeuwvrij te maken. Ook dat stemadvies is een beetje vreemd. LOB staat denk ik dichter bij de SP in vele opzichten, zelfs de PVV. Nu er weinig te roepen is over allochtonen is het helemaal duidelijk dat de PVV economisch gewoon een erg linkse partij is. Afijn, er valt wat te stemmen op 21 maart!