PvdA en Miss Sylly leggen in december vrouwen in de watten

Dat de decembermaand een dure maand is hoeven we niemand te vertellen. Voor mensen met een minimuminkomen is het dan ook een hele uitdaging om met de feestdagen goed voor de dag te komen. Zeker voor vrouwen.

Sylvia Stymans van Miss Sylly Lingerie heeft het afgelopen jaar een grote hoeveelheid beha´s ingezameld. “De beha’s die wij inzamelen zijn vaak nog zo goed als nieuw maar worden door de eigenaressen niet gedragen, terwijl zij van sublieme kwaliteit zijn.

Doordat ze deze bij ons inleveren kunnen we vrouwen met een kleinere portemonnee toch voorzien van een mooie en goed passende beha.” Samen met Thérèse van Wassenaar van de PvdA bedacht zij daarom dat het leuk zou zijn deze vrouwen een beetje te helpen in de dure decembermaand.

PvdA Nissewaard en Miss Sylly Lingerie hebben daarom de handen ineengeslagen en organiseren op vrijdag 1 december een heuse ‘Ladies Night’ voor vrouwen met een minimuminkomen. De winkel van Miss Sylly aan de Voorstraat 65 opent deze avond vanaf 19:00 haar deuren om 25 vrouwen uit Nissewaard heerlijk in de watten te leggen. De dames verklappen nog niet hoe de avond er precies uit zal zien maar geen enkele vrouw zal met lege handen naar huis gaan.

Om de avond bij te wonen kunnen vrouwen met een minimuminkomen zich tot 27 november aanmelden in de winkel van Miss Sylly of door een mail te sturen naar info@misssylly.nl. Wees er snel bij want vol = vol!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op