PvdA doet buurtonderzoek in Schenkel

Regelmatig bezoekt PvdA Nissewaard bij een Canvasactie een straat of buurt in Nissewaard om te peilen wat er leeft in de buurt. In de wijk Schenkel in de Eemstraat en Donaulaan voerde PvdA Nissewaard zaterdag gesprekken met bewoners. Deze gesprekken gingen over wonen, winkels en scholen.

In een aantal voormalige 55+ woningen wonen nu ook gezinnen en jongeren. Dit zorgt voor een andere sfeer in de wijk en vraagt de nodige aanpassingen. Veel mensen met wie de PvdA sprak zijn blij met de nieuwe winkel in de wijk, maar gaan zelf meestal naar een grotere winkel in een wijk verderop.

PvdA Nissewaard is blij met deze gesprekken. “Als bewoner weet je het beste wat er in je straat speelt”, zegt fractievoorzitter Dorothé Kieboom. De aangedragen onderwerpen zijn belangrijk om mee te nemen bij het werk in de gemeenteraad.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

2
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
WillemDidi Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Didi
Gast
Didi

Knap om een goede indruk te krijgen in de hele wijk schenkel als je maar in 2 straten praat

Willem
Gast
Willem

Zo werkt het in de politiek en vegeet de media niet natuurlijk. Die manipuleert de lezer door het zo op te schrijven dat het “lijkt” of het zo is. Nissewaard actueel neemt klakkeloos alles over wat ze voor geschoteld krijgt, net al het AD en de Televaag.
Maar het zegt natuurlijk alles over de PvdA.

Top