Puls organiseert workshops met bekende artiesten

Het muziekplatform Puls organiseert in de maanden november en december verschillende muziek workshops met grote, landelijk bekende namen. DJ/ house producing, singer/songwriting, drum/percussie, hiphopproducing en zang/vocal zijn thema’s van de verschillende workshops. Een unieke kans voor lokale muzikanten om de kneepjes van het vak te leren van professionals.

Vato Gonzalez, Bollebof, Soundflow, Maan, Stephanie van Rooijen en Jan Pohl zullen in de maanden november en december naar Nissewaard komen om hun ervaring en kennis met jullie te delen.

Aanmelden voor gratis workshop
Deze workshops vinden plaats in Spijkenisse en Hoogvliet en zijn allemaal gratis toegankelijk. Voor de workshops moet je je wel aanmelden.

Over de artiesten

Vato Gonzalez: onze lokale dj held die al 15 jaar lang elke weekend meerdere feesten plat speelt met zijn eigen muziek stijl: Dirty House. Tijdens zijn workshop zal hij aandacht besteden aan House producties en helpt jonge producers graag verder met hun nummers.

Bollebof: een van nederlands bekendste rappers met hits als ‘Kwasten’ en ‘Mijn nummer 1’ komt naar Spijkenisse om de beginnende hiphop artiesten verder te helpen en zijn ervaringen in deze scene te delen.

Soundflow: deze producer hebben al meerdere gouden platen op hun naam staan. Met beats voor Broederliefde, Firstman en Boef zijn zij een grote naam in de huidige scene. Zij zullen tijdens hun workshop het vak Music producing uitlichten in hun eigen studio in Hoogvliet.

Maan: winnares van The Voice of Holland in 2015 komt naar Spijkenisse! Samen met haar vaste producer en songwriter zal zij vertellen over hoe een hit tot stand komt zoals bijvoorbeeld haar bekende hits: ‘Perfect World’ en ‘Ride it’.

Stephanie van Rooijen: speelde in musicals als: 101 dalmatiërs, the sound of Music en speelde de rol van Annie in de gelijknamige musical. Ook deed zij mee aan de Voice of Holland 7. Stephanie zal tijdens de workshops de beginnende zangers/zangeressen verder helpen en aandacht besteden aan de nummers waarin zij vastlopen.

Jan Pohl: een internationaal bekende en gewaardeerde drummer die onder andere heeft samengewerkt met: The Golden Earring, Kyteman en vele anderen. Naast drummen houdt Jan zich ook bezig met het ontwikkelen van drummaterialen en is hij als gewild producer werkzaam in een Rotterdamse opnamestudio.

Over Puls
Het platform Puls heeft verschillende pijlers waarmee zij zich inzet voor het lokale muzikale talent: optreden, ontmoeten en ontwikkelen. Deze workshops dragen bij aan de laatste 2 pijlers, waarbij ontwikkeling de belangrijkste is. Puls is een platform voor lokaal muzikaal talent en altijd opzoek naar jonge muzikanten die zich willen aansluiten. Wil je contact opnemen met Puls? Dat kan via de Facebookpagina of door te mailen naar info@pulsmusic.nl.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op