Powervrouwen in het zonnetje gezet bij ‘Van vrouw tot vrouw’

Dat er veel powervrouwen wonen in Spijkenisse was al bekend, maar wat was het leuk om drie van hen in het zonnetje te zetten tijdens de jaarlijkse ‘Van vrouw tot vrouw’ bijeenkomst. De bijeenkomst werd georganiseerd door Stichting Konnekt Buurtnetwerken en sloot ook dit jaar weer aan op het thema van Internationale Vrouwendag.

Na een interactief gedeelte waarin de vrouwen met elkaar nadachten over de vraag welke eigenschappen een vrouw tot een powervrouw maken, maakte Juanita Pinas van ‘Konnekt’ bekend welke dames een heuse ‘Powervrouw Award’ mee naar huis mochten nemen.

Miep Versteeg van wijkgroep de Akkers werd gekroond tot powervrouw voor haar onuitputtelijke bijdrage aan de wijkgroep, Marina van der Mark ontving de award omdat zij al een aantal jaar liefdevol voor haar kleinkinderen zorgt en Kim van Ommen runt de eerste, echte vrouwengarage in Spijkenisse. Stuk voor stuk echte powervrouwen dus!

“Iedere vrouw heeft wel iets wat haar tot een powervrouw maakt. Of dat nu is omdat zij elke dag opnieuw alleen voor haar kinderen zorgt, of samen met haar gezin vanuit een vreemd land haar plekje heeft weten te vinden in Nederland, echte ‘power’ komt van binnen en elke vrouw bezit het.

Het is goed dat we dit ieder jaar wereldwijd mogen benadrukken en elkaar mogen stimuleren om gebruik te maken van die kracht van binnen.” Aldus Thérèse van Wassenaar, voorzitter van ‘Konnekt’.

De dames die de award ontvingen waren zeer vereerd en benadrukten allen het belang van ‘doen wat je hart je ingeeft’. Een prachtige boodschap voor alle vrouwen!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op