Pompoenfair bij Kwekerij Roest

Zaterdag 2 en zondag 3 september is er weer een Pompoenfair bij Kwekerij Roest te Vierpolders. Ruim 120 soorten pompoenen, pompoenlekkernijen, pompoendecoratie, verschillende shows en volop streekprodukten. Al met al een dagje uit voor het hele gezin!

Slenteren langs brocante veldje, proeven van de champagne en de geur van de gerookte knoflook. Op de pompoenfair waant u zich in de sferen van Frankrijk. Een fair waarin de ambacht van het product centraal staat. Echtheid en met zorg en aandacht gemaakt. Veel producten uit eigen streek en net iets verder weg. Lekkernijen om uw vingers bij af te likken.

Uiteraard staan de pompoenen dit werkend centraal. 120 soorten op soort en smaak gesorteerd. Een bloemiste zal u meenemen in de sierwaarde van dit product. De kok zal u kennis laten maken van de verschillende smaken in onverwachte recepten.

Tussen alle opgedane indrukken kunt u genieten op het terras waar de koffie met pompoencake klaar staat en de geur van de pompoensoep u tegemoet komt.

Het is een dagje uit voor iedereen. Het terrein is bijna volledig rolstoel vriendelijk en voor de kleinste bezoeker is er een springkussen, schminken en een speurtocht. Zelf dit “pluk de dag” gevoel ervaren? Kom dan genieten op de pompoenfair op zaterdag 2 en zondag 3 september.

Kwekerij Roest
Achterdijk 23
3237 LA Vierpolders

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top