Politie zoekt vrachtwagenchauffeur na aanrijding Beneluxtunnel

Even voor 18.00 uur kreeg een 45-jarige automobilist uit Spijkenisse de schrik van zijn leven toen zijn auto op de A4 zo’n 50 meter werd meegesleept door een vrachtwagen. Hij kwam in de Beneluxtunnel tot stilstand. De vrachtwagenchauffeur moet dit gemerkt hebben, maar reed door. De politie is naar hem of haar op zoek.

De automobilist reed op de A4 op de linker rijstrook, toen de vrachtwagenchauffeur invoegde via de oprit Vijfsluizen. De chauffeur schoof direct nog een rijstrook op, waar de Spijkenisser nog reed. Bij de botsing haakte de auto vast aan de trailer van de vrachtwagen, en werd een meter of vijftig meegesleept. In de Beneluxtunnel kwam hij tegen een muur tot stilstand.

De bestuurder raakte wonderlijk genoeg niet ernstig gewond, maar de brandweer moest er aan te pas komen om de auto, waarvan de deuren vastgeklemd zaten, open te knippen. De ambulance nam de hevig geschrokken Spijkenisser mee voor een controle.

Witte (koel)trailer
De politie heeft nog niet met de chauffeur gesproken. Het gaat om de bestuurder van een vrachtwagen met een witte (koel)trailer met de letters TIP. De trailer zou schade moeten hebben aan de linker achterkant.

Mensen die getuige waren van het incident of misschien informatie hebben over de huidige standplaats van de vrachtwagen, worden gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844, via het tip formulier of anoniem via 0800-7000.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op