Politie zoekt getuigen van aanrijding Spijkenisse

Op donderdag 18 augustus 2016 werden rond 13.30 uur twee meisjes van 12 en 13 jaar uit Hoogvliet op de Spijkenisserbrug ingehaald door een scooterrijder. De meiden fietsten op dat moment naast elkaar richting Hoogvliet. Bij het passeren is de scooterrijder tegen één van de meisjes aangereden. Eén van de meisjes viel tegen de reling van de brug, de andere ging helemaal onderuit en raakte tot bloedens toe gewond aan een voet. Beide meisjes moesten door een arts behandeld worden.

Doorgereden
De scooterrijder is even gestopt en heeft met de meisjes gesproken, maar is doorgereden zonder zijn identiteit kenbaar te maken. Het letsel van de meisjes, zeker bij het meisje dat op de grond viel, moet voor hem zichtbaar zijn geweest.

Alarm
Kort na het incident ging het alarm van de Spijkenisserbrug af. Mogelijk dat automobilisten of andere weggebruikers mede daardoor aanslaan op het incident, en zich kunnen herinneren iets te hebben gezien. Mogelijk weten ze wie de berijder van de scooter is.

Het signalement van de scooterrijder is:
Een man van 60 jaar of ouder, hij heeft een aardbeienneus en rimpelige wangen en een gezet postuur. De man was zo’n 1.75-1.80m en had kort grijs steil haar. Hij droeg blauw/rood heupjack, een driekwart broek, mogelijk een spijkerbroek. Zijn scooter was lichtblauw of aqua van kleur met chromen accessoires;. Het had een zwart zadel en was voorzien van voorscherm.

Bel de politie
De politie is op zoek naar de identiteit van de scooterrijder. Wie de man (her)kent, wordt gevraagd contact met de politie te leggen. Belt u dan met 0900-8844 en vraag naar de politie in Spijkenisse. Bent u zelf de scooterrijder? Belt u dan de politie.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op