Politie vindt 475 kilo cocaïne in vluchtwagen

0

De politie heeft dinsdagochtend in Spijkenisse vier mannen aangehouden na een achtervolging. De achtervolging begon in Hellevoetsluis nadat alerte burgers melding maakten van een diefstal op een bedrijfsterrein aan de Ampèreweg.

Alerte burgers melden dinsdagochtend een verdachte situatie op een bedrijfsterrein aan de Ampèreweg in Hellevoetsluis. Na iets wat lijkt op een diefstal door een groepje van 6 a 7 mannen zien zij twee auto’s op hoge snelheid wegrijden.

De politie gaat zowel met politieauto’s als de politiehelikopter naar de doorgebelde locatie en start een achtervolging. Via de Groene Kruisweg zetten de vluchtauto’s koers naar Spijkenisse.

Eén van de vluchtauto’s stopt op de Hongerlandsedijk, maar niet nadat hij daarbij verschillende geparkeerde auto’s heeft beschadigd. De inzittenden vluchten te voet. De andere vluchtauto stopt op de Rigolettostraat. Ook hier proberen de inzittenden te vluchten.

Eén inzittenden wordt in de auto aangehouden. In de omgeving worden nog drie verdachten aangehouden. De politie is nog op zoek naar de overige verdachten.

In de auto die op de Hongerlandsedijk werd achtergelaten werd 475 kg (vermoedelijk) cocaïne aangetroffen. De auto en de lading zijn inbeslaggenomen en de drugs zijn inmiddels vernietigd. De politie zet het onderzoek voort en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Foto: Politie
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op