Pluim van de Arbeid voor Vrijwillige Verkeersregelaars Centrale Spijkenisse

De Partij van de Arbeid Nissewaard heeft woensdagavond 1 maart een Pluim van de Arbeid uitgereikt aan de Vrijwillige Verkeersregelaars Centrale Spijkenisse (VVCS). VVCS bestaat uit een groep vrijwilligers die zich beschikbaar stellen bij evenementen om alles in goede banen te leiden met betrekking tot verkeer en EHBO.

VVCS is onder andere actief bij de Truckrun Spijkenisse. Volgens de PvdA verdienen deze vrijwilligers daarom veel waardering. De vrijwilligers ontvingen van de PvdA Nissewaard een pluim van €250,-. Dit bedrag zal gebruikt worden om nieuwe kleding en materialen aan te schaffen. Een afvaardiging namens de PvdA Nissewaard reikten de cheque uit.

De Partij van de Arbeid Nissewaard heeft de afgelopen gemeenteraadsperiode vaker een pluim, in de vorm van een financiële ondersteuning, uitgereikt aan vrijwilligersorganisaties en initiatieven die van meerwaarde zijn voor Nissewaard. De raadsleden van de Partij van de Arbeid stellen hiervoor een deel van hun raadsvergoeding beschikbaar.

“Als het nodig is kunnen wij middels onze Pluim van de Arbeid een vrijwilligersorganisatie helpen voort te bestaan of kunnen we nieuwe sociale initiatieven een kans geven, ook als de gemeente daar geen mogelijkheden toe ziet”, aldus fractievoorzitter Wouter Struijk. Geïnteresseerden voor een Pluim van de Arbeid kunnen zich melden via pvda@nissewaard.nl of kunnen één van de raadsleden aanspreken.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top