Pluim van de Arbeid voor Konnekt Buurtnetwerken

0

De Partij van de Arbeid Nissewaard heeft donderdagmorgen 8 december een Pluim van de Arbeid uitgereikt aan de stichting Konnekt Buurtnetwerken. Deze organisatie verbindt netwerken van bewoners en organisaties en heeft als standplaats de Buurthuiskamer Zuidwest.

Binnenkort organiseert Konnekt ‘Maximaal kerst voor minima’, waarbij aan mensen die krap bij kas zitten een heerlijke kerstmaaltijd wordt geserveerd. De Pluim van de Arbeid zal worden gebruikt om dit initiatief te voorzien van extra middelen. ‘Maximaal kerst voor minima’ wordt groots aangepakt en bereikt een groot aantal mensen.

Volgens PvdA-fractievoorzitter Wouter Struijk verdienen deze vrijwilligers daarom veel waardering. De vrijwilligers ontvingen van de PvdA een pluim van €150,-. Fractievoorzitter Wouter Struijk van de PvdA Nissewaard heeft de cheque uitgereikt.

De Partij van de Arbeid Nissewaard heeft de afgelopen gemeenteraadsperiode vaker een pluim, in de vorm van een financiële ondersteuning, uitgereikt aan vrijwilligersorganisaties en initiatieven die van meerwaarde zijn voor Nissewaard. De raadsleden van de Partij van de Arbeid stellen hiervoor een deel van hun raadsvergoeding beschikbaar.

“Als het nodig is kunnen wij middels onze Pluim van de Arbeid een vrijwilligersorganisatie helpen voort te bestaan of kunnen we nieuwe sociale initiatieven een kans geven, ook als de gemeente daar geen mogelijkheden toe ziet”, aldus fractievoorzitter Wouter Struijk. Geïnteresseerden voor een Pluim van de Arbeid kunnen zich melden via pvda@nissewaard.nl of kunnen één van de raadsleden aanspreken.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op