Pluim van de Arbeid voor Dress for Success

De Partij van de Arbeid Nissewaard heeft maandagavond 7 november een Pluim van de Arbeid uitgereikt aan het noodlijdende Dress for Success. De stichting heeft als doel om mensen die een baan zoeken te voorzien van tips en kleding, zodat zij een grotere kans maken bij een sollicitatie.

Dress for Success krijgt geen subsidie van de gemeente en zoekt nog naar extra sponsoren om het hoofd boven water te houden. De aanpak van Dress for Success heeft voor verschillende mensen het verschil gemaakt. Volgens de PvdA verdient Dress for Success waardering. De organisatie ontving van de PvdA een pluim ter waarde van €250,-. Raadsleden en vrijwilligers van de PvdA Nissewaard onthulden de cheque.

De Partij van de Arbeid Nissewaard heeft de afgelopen gemeenteraadsperiode vaker een pluim, in de vorm van een financiële ondersteuning, uitgereikt aan vrijwilligersorganisaties en initiatieven die van meerwaarde zijn voor Nissewaard.

De raadsleden van de Partij van de Arbeid stellen hiervoor een deel van hun raadsvergoeding beschikbaar. “Als het nodig is kunnen wij middels onze Pluim van de Arbeid een vrijwilligersorganisatie helpen voort te bestaan of kunnen we nieuwe sociale initiatieven een kans geven, ook als de gemeente daar geen mogelijkheden toe ziet”, aldus fractievoorzitter Wouter Struijk.

Geïnteresseerden voor een Pluim van de Arbeid kunnen zich melden via pvda@nissewaard.nl of kunnen één van de raadsleden aanspreken.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op