Pluim van de Arbeid voor Boodschappenmarkt 0181

De Partij van de Arbeid Nissewaard heeft woensdagmorgen 9 november een Pluim van de Arbeid uitgereikt aan de organisatie van de Boodschappenmarkt 0181. Deze organisatie verstrekt boodschappen aan mensen die net buiten alle regelingen vallen. Op die manier hebben deze mensen toch net iets extra’s.

Volgens PvdA-fractievoorzitter Wouter Struijk verdienen deze vrijwilligers daarom veel waardering. De vrijwilligers ontvingen van de PvdA een pluim van €250,-. Dit bedrag zal onder andere gebruikt worden richting de viering van Sinterklaas. Een delegatie van de PvdA Nissewaard heeft de cheque uitgereikt.

De Partij van de Arbeid Nissewaard heeft de afgelopen gemeenteraadsperiode vaker een pluim, in de vorm van een financiële ondersteuning, uitgereikt aan vrijwilligersorganisaties en initiatieven die van meerwaarde zijn voor Nissewaard. De raadsleden van de Partij van de Arbeid stellen hiervoor een deel van hun raadsvergoeding beschikbaar.

“Als het nodig is kunnen wij middels onze Pluim van de Arbeid een vrijwilligersorganisatie helpen voort te bestaan of kunnen we nieuwe sociale initiatieven een kans geven, ook als de gemeente daar geen mogelijkheden toe ziet”, aldus fractievoorzitter Wouter Struijk. Geïnteresseerden voor een Pluim van de Arbeid kunnen zich melden via pvda@nissewaard.nl of kunnen één van de raadsleden aanspreken.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top