Pipo en de Piratenprinses

Sapperdeflap! Naast de succesvolle tv-serie ‘De nieuwe avonturen van Pipo’ bij RTL Telekids is Pipo de Clown nu ook in het theater te zien met zijn eigen familievoorstelling ‘Pipo en de Piratenprinses’.

Op zaterdag 2 juni 2018 beleven Pipo de Clown, Mammaloe en de klunzige Klukkluk een spannend theateravontuur in Theater De Stoep in Spijkenisse.

Samen met zijn lieve vrouw Mammaloe en de klunzige Klukkluk reist Pipo de wereld af in zijn wiebelende Pipowagen, op zoek naar de prachtigste plekjes voor hun muzikale circusvoorstelling.

Maar de Dikke Deur zit het gezelschap continu op de hielen en wil Pipo terug in zijn circus. In ‘Pipo en de Piratenprinses’ bedenkt hij weer een sluw plannetje. Zal zijn list deze keer wel werken of is Pipo de Dikke Deur toch weer te slim af?

Muziek, humor en avontuur ontmoeten elkaar in een waar theaterspektakel voor de hele familie! Pipo en de Piratenprinses is een productie van Van Hoorne Entertainment.

Kom verkleed!
Kinderen die verkleed komen als circusartiest en zich inschrijven voor de verkleedwedstijd maken kans op een leuke verrassing. Natuurlijk komen Pipo en zijn vrienden na afloop van de voorstelling naar de foyer voor een uitgebreide Meet & Greet.

Zaterdag 2 juni 2018 om 15:00 uur, bij Theater De Stoep, Theaterplein 1 in Spijkenisse. Kaartprijs €16,00. Reserveringen: www.theaterdestoep.nl of telefonisch via 0181 – 652 222. Kijk voor meer informatie op www.PipodeClown.nl.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top