Pinnen gestolen pinpas Spijkenisse

1

Tussen woensdag 2 september 08:00 uur en donderdag 3 september 2015 omstreeks 04:00 uur is er ingebroken in een woning aan de Lindenstraat in Spijkenisse. De 61-jarige bewoner was op dat moment met vakantie. Bij de inbraak is een witte Ford Fiesta voorzien van het kenteken 52-NGB-6 buit gemaakt.

Ook is er een pinpas uit de woning weggenomen waarmee tussen 3 september 2015 en 7 september 2015 diverse bedragen zijn opgenomen bij drie pintransacties. Dat pinnen vond plaats op de Raadhuislaan in Spijkenisse en op het Binnenwegplein in Rotterdam.

Agenten hebben een onderzoek ingesteld en sporen veiliggesteld waaronder camerabeelden van de geldopnames met de gestolen pinpas. De daders hebben hun gezicht bedekt, maar wellicht dat er toch mensen zijn die aanslaan op de kleding.

Vragen
– Wie herkent de pinner(s) op de getoonde camerabeelden?
– Wie heeft iets gezien of gehoord in de omgeving van de Lindenstraat van woensdag 2 september 8 uur en donderdag 3 september 4.00 uur?
– Wie heeft er informatie over de gestolen witte Ford Fiesta (52-NGB-6)
– Wie heeft anderszins informatie over dit incident wat het onderzoek kan helpen. Neemt u dan contact op met de politie via de gratis Opsporingslijn 0800-6070. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Volg en like Nissewaard Actueel op Facebook.

Reageer op dit artikel

1 Reactie op "Pinnen gestolen pinpas Spijkenisse"

avatar
nieuwste oudste meest gestemd
trackback

[…] Bron: Pinnen gestolen pinpas Spijkenisse | Spijkenisse aan de Maas […]