Paardenmarkt Heenvliet 2018

De traditionele paardenmarkt in Heenvliet op 2e Pinksterdag blijft het middelpunt van dit sfeervolle paarden evenement. In alle vroegte worden paarden en pony’s in grote getale aangevoerd.

Het is boeiend om te zien hoe de dieren worden gekeurd en hoe zij van eigenaar wisselen via het traditionele eeuwenoude bieden en loven ( handje klap, ben je me maatje en koop je me paardje…).

Het is al een belevenis op zich om het lossen van de paarden en het neerzetten op de Markt te aanschouwen. In de loop van de nacht en de vroege ochtend komen handelaren en paarden aan. De handel start om 6.00 uur ‘s ochtends Sinds jaar en dag wordt de familiekermis in Heenvliet druk bezocht door jong en oud.

Deze bekende regionale kermis is niet alleen zeer betaalbaar, de nominatie tot kermisstad van Nederland van enkele jaren geleden geeft aan dat de kwaliteit hoog is. Dit is dan ook het perfecte dagje uit voor u en het gezin.

Ook voor de jeugd is het een zeer leuke “paardenmarkt” dag. Ieder jaar is er zeer veel te beleven, ook op muzikaal gebied. Van swingende jazz tot aanstekelijke cajunmuziek, overal krijgt u een muzikaal onthaal.

Tot slot is er de originele jaarmarkt; net als vroeger zijn er honderden gezellige kraampjes en leuke koopjes in de dorpskern van Heenvliet.

Programma Paardenmarkt 2018

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top