Ouder Kind Event in de Boekenberg

Op zondag 2 april van 12:00 tot 16:00 is in Bibliotheek de Boekenberg de allereerste editie van het Ouder Kind Event. Een middag voor wie meer te weten wil komen over ouderschap, opvoeding en opgroeiende kinderen van 0 tot 18 jaar.

Het Ouder Kind Event belooft een gezellige en inspirerende gezinsmiddag te worden met het karakter van een echte markt. Ouders, met kinderen tussen 0 en 18 jaar, kunnen bij de marktkramen kennismaken met het aanbod van ondernemers op Voorne-Putten rond de thema’s ouderschap, opvoeding en opgroeiende kinderen. Er zijn interessante workshops bij diverse professionals te volgen.

Workshops en activiteiten voor kinderen
Ook voor kinderen is er die middag genoeg te beleven. Zij kunnen, naast lekker nuezen tussen de kinderboeken, meedoen aan diverse activiteiten en workshops op het gebied van sport, spel, kunst en cultuur.

Lokale vraag en aanbod bij elkaar brengen
Het doel van het Ouder Kind Event is om vraag en aanbod met betrekking tot ouderschap en opgroeiende kinderen op Voorne-Putten op laagdrempelige wijze samen te brengen. Lokale ondernemers, die van betekenis kunnen zijn voor gezinnen, presenteren zich op deze middag gezamenlijk.

Door deze samenwerking ontstaat er een breed en aantrekkelijk aanbod. Zo kunnen ouders eenvoudig hun weg vinden naar aanbieders in hun woonplaats bij vragen rond opvoeding en gezin, (kinder)coaching, leerontwikkeling en onderwijs, sport en ontspanning, kunst en cultuur, educatief speelgoed en meer!

Het Ouder Kind Event komt tot stand door een samenwerking tussen Marianne van Zalingen (Onderweg-Kindercoaching), Esther Vollenga (Het leerpunt remedial teaching en coaching), Viviane van der Kolk (Inzicht Lessen over leven), Martina Knol (Kinderen-jongeren-oudercoach) en Bibliotheek de Boekenberg.

De toegang is gratis!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op