opening youCANbe

YouCANbe – Centrum Aandacht Nissewaard is een jong bedrijf waar ‘aandacht en bewustwording’ getraind wordt. De trainingen staan bekend onder de naam mindfulness & Acceptance and Commitment Training. U kunt bij Centrum Aandacht Nissewaard terecht voor educatieve programma’s of momenten van  ‘ontmoeten’. Wekelijkse momenten van even op ademen komen.

Mindfulness en ACT leren u beter omgaan met stress en ongemak in het leven. U leert de kleine dingen in het leven weer waarderen en u ben minder van slag bij ongemak. Per saldo leidt dit tot een groter levensgeluk. De wereld om ons heen kunnen we niet veranderen, wel onze houding in deze wereld!!

Het idee om een eigen bedrijf te starten, is ontstaan vanuit de ervaring van Annemieke dat het in aandacht leven vele voordelen heeft en ook wil Annemieke mensen leren dat het bezig zijn met onze geest/psyche ……. Het leidt tot nieuwe inzichten van waaruit u bewustere keuzes kunt maken.

Aandacht kunt je leren, jong & oud
Centrum Aandacht Nissewaard verzorgt trainingen voor volwassenen, jongeren en oude(s)r/kind(eren), in groepsverband en ook individueel.  Bedrijven waaronder scholen tonen ook steeds meer interesse. 

Onderzoek heeft uitgewezen dat werknemers beter presteren en er minder ziekteverzuim voorkomt. Leerlingen ervaren minder stress en zijn minder gespannen voor hun toetsen. Daarnaast worden ze aardiger voor zichzelf en voor elkaar. Passend in deze veranderende maatschappij waarbij ‘meer voor minder’ het motto is.

De trainingen worden gegeven in het Wijkgezondheidscentrum De Elementen, Hongerlandsedijk 1104, 3201 LZ Spijkenisse.

Centrum Aandacht Nissewaard
www.youcanbe.nl
email: info@youcanbe.nl

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top