Opening Cultureel Seizoen Gemeente Nissewaard

Op zondag 4 september wordt het culturele seizoen geopend in Theater de Stoep. De middag wordt om 13.15 uur geopend door Wethouder M. Hamerslag. Van 13.00 uur tot 17.00 uur is het theater gratis toegankelijk en zijn er tal van activiteiten.

In de foyer presenteren diverse culturele organisaties hun aanbod voor seizoen 2016/2017. Kinderen kunnen geschminkt worden, tekenen of schilderen en ontdekken hoe ze Botje Bij, een programmeerbare robot, door een parcours kunnen laten lopen.

Diverse materialen, zoals fruit en stenen, worden omgetoverd tot een heus drumstel tijdens een Makey Makey demonstratie van de bibliotheek en ’t Oude Raadhuys organiseert een Open Atelier waarbij de directeur van het theater als model zal poseren voor de cursisten.

Het theatercafé is de hele middag geopend.

Deelnemende organisaties: Bibliotheek De Boekenberg, Centrum voor de Kunsten, MOC Spijkenisse, Regio Art Rijnmond, St. Cultuur in Spijkenisse, ’t Oude Raadhuys en Theater de Stoep.

Theater de Stoep backstage tour
Er zijn gedurende deze middag gratis rondleidingen door het theater (14.00 uur | 15.00 uur | 16.00 uur). Tijdens deze Backstage Tour leert u wat een ‘trekkenwand’ precies is en waar artiesten zich voorbereiden op een voorstelling. (Let op: max 25 deelnemers per uur, inschrijven bij de informatietafel van Theater de Stoep)

Kleine zaal
13.30 uur – 14.00 uur: Science show ‘Dat klinkt als wetenschap’ (Bibliotheek De Boekenberg). Waan je in de wondere wereld van wetenschap en techniek. Er worden allerlei verbluffende experimenten gedaan door de gekke professor.
14.15 uur – 14.45 uur: Presentatie door leerlingen van het Muziek Onderwijs Centrum Spijkenisse
15.00 uur – 15.30 uur: Presentatie door leerlingen van het Centrum voor de Kunsten Spijkenisse

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

1
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Karin Takes Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Karin Takes
Gast
Karin Takes

Jammer dat Kunst, Hobby & Knutsel alweer niet is uitgenodigd…….