Open week bij praktijk voor Vocal Coaching in Spijkenisse

Zangstudio Willemijn van Helden is inmiddels een gevestigde naam in Spijkenisse en omgeving. In de afgelopen maanden hebben al veel enthousiastelingen zich warm gezongen bij Singspire. Deze vernieuwende praktijk voor Vocal Coaching, waar Willemijn samen met haar collega’s iedere stem wil laten klinken, groeit als kool. Van 7 – 11 januari opent Singspire haar deuren tijdens de Open Lesweek van het Centrum Voor De Kunsten in Spijkenisse.

Op 7 januari van 20:30-22:00 start de Vocal Coaching Groep. In deze groep van maximaal 8 personen krijg je zangles en zing je zelfgekozen repertoire. Tegelijk geniet je het voordeel van de aanwezigheid en steun van anderen en bouw je samen iets op. Stap over je gêne heen en presenteer hetgeen je leert meteen aan anderen. Je leert met en van elkaar.

De in november op maandagavond gestarte Vocal Group, gaat door in januari. In de Vocal Group werk je in een gezellige groep mensen van maximaal 12 personen aan het ontwikkelen van je muzikale gehoor, gevoel voor ritme, adem- en zangtechniek en meer. De focus ligt hierbij op samenzang en meerstemmigheid. Het enige dat je mee hoeft te brengen zijn je stem en een gezonde dosis motivatie.

Op dinsdagen van 16:00-17:30 start op 8 januari de cursus Songwriting. Daar leer je alles over goede songteksten, pakkende melodielijnen en aanstekelijke harmonieën. De lessen zijn tegelijk praktisch en theoretisch onderbouwd.

Singspire is gevestigd in het Centrum voor de Kunsten aan de Nieuwstraat in Spijkenisse. Op maandagen, dinsdagen, woensdagen, donderdagen en vrijdagen kun je er terecht voor individuele zanglessen, duolessen en groepslessen. Ga voor aanmelding en meer informatie naar www.singspire.nl.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top